Chiftelute de soia si sfecla

Portii
5
Timp pregatire
40 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g compozitie pentru lasagna de post (soia, ciuperci, praz, usturoi, ardei, morcov, dovlecel, sfecla)
  • 3 catei usturoi
  • 50 g tofu cu ardei
  • cca. 100 -150 g pesmet

Mod de preparare

Pentru ca mi-a ramas compozitie de la lasagna de post, m-am gandit sa fac niste chiftelute. Modul de preparare al compozitiei de lasagna il gasiti aici: http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/mancaruri-cu-legume-si-zarzavaturi/lasagna-de-post. Compozitia de lasagna o amestecam cu pesmet si cu tofu, potrivim gustul de sare si piper si formam chiftelute. Incingem ulei intr-o tigaie, dam chiftelutele prin pesmet si le prajim. Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...