Chiftelute de soia si sfecla

Portii
5
Timp pregatire
40 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g compozitie pentru lasagna de post (soia, ciuperci, praz, usturoi, ardei, morcov, dovlecel, sfecla)
  • 3 catei usturoi
  • 50 g tofu cu ardei
  • cca. 100 -150 g pesmet

Mod de preparare

Pentru ca mi-a ramas compozitie de la lasagna de post, m-am gandit sa fac niste chiftelute. Modul de preparare al compozitiei de lasagna il gasiti aici: http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/mancaruri-cu-legume-si-zarzavaturi/lasagna-de-post. Compozitia de lasagna o amestecam cu pesmet si cu tofu, potrivim gustul de sare si piper si formam chiftelute. Incingem ulei intr-o tigaie, dam chiftelutele prin pesmet si le prajim. Pofta buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.