Se curata ciupercile, se taie bucati, se fierb in apa sarata cam 4 minute, se scurg bine. Se maruntesc cu blenderul. Se amesteca cu oul, faina, pesmetul, praful de usturoi, ceapa tocata marunt si calita in unt, patrunjelul tocat, branza rasa, sare si piper.
Compozitia poate rezulta cam moale... dar este normal. Se mai poate pune o lingura in plus de pesmet... daca vreti. Se formeaza chiftele cu mainile ude de apa, se tavalesc bine prin faina. Se frig in ulei fierbinte la foc mediu, potrivit pe ambele parti.
Se servesc calde, dar mie mi-au placut si reci.
Imi place foarte mult placinta turnata, numai ca nu inteleg de ce se incrudeaza. M-am gandit ca poate s-a intamplat altadata...
Placinta turnata cu mere si nuca de cocosAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.