Chiftele de Ciuperci

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • •400 gr de ciuperci champignon proaspete
  • •1 ou
  • •1/2 ceapa
  • •o bucata de unt cat o nuca
  • •1 linguri de faina
  • •1 lingura de pesmet
  • •1 lingurita praf de usturoi sau 1-2 catei de usturoi tocat marunt
  • •patrunjel proaspat tocat marunt
  • •1 lingura de branza rasa gen parmigiano/parmezan
  • •sare
  • •piper
  • •ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se taie bucati, se fierb in apa sarata cam 4 minute, se scurg bine. Se maruntesc cu blenderul. Se amesteca cu oul, faina, pesmetul, praful de usturoi, ceapa tocata marunt si calita in unt, patrunjelul tocat, branza rasa, sare si piper.

Compozitia poate rezulta cam moale... dar este normal. Se mai poate pune o lingura in plus de pesmet... daca vreti. Se formeaza chiftele cu mainile ude de apa, se tavalesc bine prin faina. Se frig in ulei fierbinte la foc mediu, potrivit pe ambele parti.
Se servesc calde, dar mie mi-au placut si reci.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.