1. Fierbi cartofi in coaja si dupa ce s-au racit ii dai prin razatoarea mare. Pui orezul spalat bine la fiert dupa care il scurgi. Amesteci cartofii cu orezul, adaugi usturoiul pisat, ceapa tocata marunt, sare, piper, o lingura faina si amesteci bine. Daca ti se pare compozitia prea moale mai adaugi faina.
2. Iei cu lingura din compozitie, formezi chiftele, apoi le dai pe fiecare in pesmet si le prajesti in ulei incins. Le scoti pe un prosop absorbant.
Se pot servi cu marar alaturi de legume fierte.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.