Curatam cartofii, ii taiem in bucati mari si ii fierbem pe jumatate in apa cu sare. Ii punem pe o farfurie si ii stropim cu ulei de masline, condimentam cu sare si piper.
Amestecam pesmetul, boia si susanul. Tavalim bucatile de cartofii prin acest amestec.
Punem intr o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt, mai stopim cu un strop de ulei de masline si dam la cutpor pentru aprozimativ 30 de minute.
Se servesc calzi cu salata sau mujdei.
De fapt tot un fel de tocăniță de ciuperci, doar că am folosit usturoi și ceapă verde.
Ostropel de ciuperci pleutorusEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj