Cartofi cu Varza la Cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o varza acra de marime medie
  • 5 cartofi medii
  • 50 ml vin alb
  • ulei
  • 200 g kaizer
  • cimbru
  • suc de rosii
  • delikat
  • piper

Mod de preparare

Se curata cartofii si se fierb timp de 10-15 minute. Separat se taie varza si kaizerul felii.

Se face un sos din sucul de rosii in care punem cimbru piper si putin delikat deoarece e varza acra.

Cartofii se taie felii in patru ... se unge o tava cu ulei se seaza cartofii, apoi se acopera cu varza si deasupra se pun feliile de kaizer.

Se toarna sosul in tava apoi si vinul si se baga la cuptor, tava fiind acoperita cu folie de aluminiu ... se tine cca 35-45 min in cuptor.

Aproape de sfarsitul prepararii se scoate folia si se mai lasa 5-10 minute la cuptor.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj