Cartofi Cu Smantana La Cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cartofi
  • un castronel smantana
  • cascaval ras
  • marar
  • patrujel
  • cub maggie
  • ardel gras

Mod de preparare

Se curata cartofii si taie rondele. Se pun intr un vas ena cu ulei, apa, ardelul gras si delikat. cand sunt gata se scot din cuptor. peste smantana se pune un cub maggie si niste patrunjel tocat fin.

Smantana se pune peste cartofi si se lasa cateva minute la cuptor. Se scoate si pune cascavalul ras si mararul. Are un gust super. Iti va incanta papilele gustative; )

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu mozzarella si ciuperci

Tarta cu mozzarella si ciuperci
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj