Ceapa si usturoiul se taie marunt,se calesc in putina apa si ulei pana devin sticloase.Spanacul se taie marunt si se adauga amestecului de ceapa,se toarna putina apa si se caleste-fierbe impreuna.Se lasa la racit ,apoi se adauga ricotta(se poate inlocui si cu alt tip de branza;eu am amestecat urda cu cascaval)si cele 2 oua,se condimenteaza dupa gust cu sare ,piper.Cu acest amestec umplem pastele(eu am facut-o cu o lingurita mica si ingusta,sau se poate pune amestecul intr-o punga si se taie un colt)Se aseaza intr-o forma yena(eu am pregatit doar 11 bucati,restul le-am congelat intr-o cutie)
Deasupra se pune sosul, cat sa le acopere.Se da totul la cuptor,la foc potrivit pentru 40 minute.Se presara parmezanul si se mai lasa 10 min.la cuptor.Sunt foarte bune aceste paste.
Se servesc calde.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.