Andive in Cuptor (Witloof in The Owen)

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 andive
  • 300gr cascaval ras
  • 4 felii sunca presata
  • 1 lingurita margarina
  • 300 ml lapte
  • o lingura faina

Mod de preparare

Se pun andivele la fiert (pana le patrundem cu varful cutitului), dupa care le lasam la scurs. Separat pregatim sosul de cascaval: punem o lingurita de margarina si o lingura de faina la calit, se amesteca intruna ca sa nu se arda, adaugam laptele si lasam sa fiarba, dupa care punem cascavalul ras si amestecam continuu.

Invelim andivele in sunca presata, facand rulori, le asezam in tava, turnam sosul de cascaval peste, si introducem la cuptor. Asteptam pana prinde o crusta aurie.

Se servesc calde si de preferat cu piure de cartofi!
Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de nuci umplute cu crema din oreo, dulceata de visine si nuca de cocos

Dacă am jucărie nouă am mai pregătit o nouă rundă de nuci, de data asta pe modelul clasic numai bune de pus în...

Reteta de nuci umplute cu crema din oreo, dulceata de visine si nuca de cocos
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.