Alge cu Paste si Legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o mana de alge
  • 200 gr paste
  • 2 morcovi
  • 1 chuchu (sau inlocuiti cu varza bruxelles)
  • o cutie de ciuperci champion
  • 1 cutie smantana de soia

Mod de preparare

Se fierb pastele conform instructiunilor, punem si legumele curatate la fiert cu putina sare, calim ciupercile in 2 linguri ulei de masline si putin delikat.

Algele le punem intr-un vas cu apa calduta si lasam 10 min. (se vor umfla mult, practic se fac de 3 ori mai mari)

Cand sunt gata legumele si pastele, ungem o tava cu putina margarina si punem pastele fierte, pe urma legumele taiate rondele, ciupercile si ultimul strat de alege, condimentam cu putina sare, piper si turnam smantana de soia peste, dam la cuptor pt 20 min.
Reteta e usor de facut si merge foarte bine acuma in post

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.