Pui Purple Majesty

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucăţi de piept de pui
  • 15 cartofiori violet
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • 2 roşii
  • usturoi
  • vin alb
  • pătrunjel proaspăt

Mod de preparare

Cartofii se spală şi se pun la fiert în coajă.

Între timp, se pregăteşte puiul : se pun bucăţile de pui într-un amestec de ulei, usturoi zdrobit, vin, sare, piper şi cimbru uscat. Se marinează 15 minute, întorcându-se pe toate părţile. Se scot apoi din marinată şi se frig pe grătarul încins.

Se face o salată din roşiile scobite de miez (care se foloseşte la altă mâncare) amestecate cu usturoi tocat, sare, piper, ulei şi pătrunjel tocat.

Când sunt gata cartofii, se curăţă de coajă şi se amestecă cu puţin ulei, sare, piper şi pătrunjel.

Se serveşte pieptul tăiat bucăţi cu salată de roşii deasupra şi garnitură de cartofi.

Poftă bună!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...