Pui Purple Majesty

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucăţi de piept de pui
  • 15 cartofiori violet
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • 2 roşii
  • usturoi
  • vin alb
  • pătrunjel proaspăt

Mod de preparare

Cartofii se spală şi se pun la fiert în coajă.

Între timp, se pregăteşte puiul : se pun bucăţile de pui într-un amestec de ulei, usturoi zdrobit, vin, sare, piper şi cimbru uscat. Se marinează 15 minute, întorcându-se pe toate părţile. Se scot apoi din marinată şi se frig pe grătarul încins.

Se face o salată din roşiile scobite de miez (care se foloseşte la altă mâncare) amestecate cu usturoi tocat, sare, piper, ulei şi pătrunjel tocat.

Când sunt gata cartofii, se curăţă de coajă şi se amestecă cu puţin ulei, sare, piper şi pătrunjel.

Se serveşte pieptul tăiat bucăţi cu salată de roşii deasupra şi garnitură de cartofi.

Poftă bună!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tort de prune cu menta

Torturile rapide cu blat de biscuiti se potrivesc cel mai bine temperaturilor de afara in opinia mea,daca mai tinem cont si...

Tort de prune cu menta
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj