Mod de preparare
La galuste:Se bat ouale cu furcululita, se adauga treptat faina pana rezulta u aluat molcutSe pine apa la fiert cu putina sare, cand fierbe se rup galustele cu o lingura sau cu forma. Se lasa la fiert la foc mediu 2 sau 3 minute acoperita cu capac intredeschis. Se scot intr-o strecuratoare, se spala scurt si se pun in oala cu uleiul incins.
Mod de preparare limba:
Limba se curata si se spala bine. Se firtbe 1 sau 2 ore pana ce intra furculita bine in ea iar pielita de pe varful limbii se desface la varf. Atunci este fiarta limba care se curata asa fierbine, dupa racire ea se va curata mai greu.limaba curatata de pielita se taie felioare de cca 1 cm grosime.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine lucioasa. Se adauga apoi toate ingeredientele, limba taiate felioare su supa in care a fiert limba cat sa o acopere. Oala se da la cuptor 20-30 minute pana se formeaza un sos. .
Carne de pui ramasa prin frigider si pe care nu mai stiam cum sa o finalizez....
Spaghete cu sos de rosii si chifteluteEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj