Mod de preparare
La galuste:Se bat ouale cu furcululita, se adauga treptat faina pana rezulta u aluat molcutSe pine apa la fiert cu putina sare, cand fierbe se rup galustele cu o lingura sau cu forma. Se lasa la fiert la foc mediu 2 sau 3 minute acoperita cu capac intredeschis. Se scot intr-o strecuratoare, se spala scurt si se pun in oala cu uleiul incins.
Mod de preparare limba:
Limba se curata si se spala bine. Se firtbe 1 sau 2 ore pana ce intra furculita bine in ea iar pielita de pe varful limbii se desface la varf. Atunci este fiarta limba care se curata asa fierbine, dupa racire ea se va curata mai greu.limaba curatata de pielita se taie felioare de cca 1 cm grosime.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine lucioasa. Se adauga apoi toate ingeredientele, limba taiate felioare su supa in care a fiert limba cat sa o acopere. Oala se da la cuptor 20-30 minute pana se formeaza un sos. .
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa