Ficatei de Pui cu Mamaliguta

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 kg ficatei de pui
  • -1-2 cepe
  • -1 capatana de usturoi
  • -ulei
  • -sare
  • -piper
  • -vegeta - preparata in casa
  • -boia

Mod de preparare

Caliti ceapa tocata in ulei incins. Spalati, curatati de pielita si puneti la scurs ficateii. Puneti intr-un vas yena putin ulei, ficateii, iar deasupra ceapa calita.

Condimentati cu sare, piper, vegeta, boia, apoi amestecati totul pana se omogenizeaza compozitia. Dati vasul la cuptor pentru aproximativ 30 min sau pana ce ficateii sunt facuti, amestecand din cand in cand. Spre final, cu 5 min inainte de a scoate ficateii din cuptor, adaugati peste ei, usturoiul pisat, frecat cu putina sare si ulei si lasati in continuare la cuptor (cele 5 min) ca sa se intrepatrunda aromele.

Intre timp pregatiti o mamaliguta.

Serviti cat este cald, cu mamaliguta fierbinte si o salata de sezon sau muraturi.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Cheesecake cu ciocolata

Cheesecake cu ciocolata
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj