Am invatat de la matusa mea, ca sa oparesc ceapa inainte de a o folosi la tocanita (cel putin) ca sa iasa taria, din ea, care le unii le provoaca arsuri.
Asadar, am pus apa la fiert, iar pana a dat in clocot, am curatat, spalat si taiat ceapa. Am pus ceapa taiata in apa clocotita, pt 2-3 minute, dupa care am strecurat-o. Focul aragazului, nu se stinge cand apa incepe sa clocoteasca si cand ceapa se pune in apa.
Mai apoi, intr-o tigaie, am pus ulei, iar cand a inceput sa sfaraie, am pus ceapa strecurata si am lasat-o putin la calit. Dupa, am adaugat, ciupercile din conserva, ficateii si inimile si le-am lasat 2-3 minute la calit. Dupa, am pus sare, piper si boia si le-am mai lasat 1 minut la prajit. Am stins cu 300ml apa si le-am lasat la fiert, la foc mic, pana a scazut apa.
Separat, am pregatit couscous-ul. Asadar, am pus, intr-un bol, 200g couscous, sare si unt, iar cand cei 200ml de apa au dat in clocot, i-am pus peste couscous si am amestecat bine. Dupa care am lasat couscous-ul sa se umfle si sa se raceasca.
Odata ce si couscous-ul s-a racit, iar tocanita, a fost perfect facuta, le-am servit cu multa pofta!
Pofta mare!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.