Conopida cu piept de pui la cuptor

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 conopida mijlocie
  • 1 legatura de marar
  • 300ml.iaurt 10% grasime
  • 1 ou
  • 1 piept de pui
  • branza(eu am ales branza de vaci dietetica)
  • putin unt
  • sare dupa gust.

Mod de preparare

Conopida se spala si se rupe buchetele,apoi se opareste in apa cu sare pana se inmoaie putin,dupa care se pune la scurs.Pieptul de pui ,se taie cuburi si se fierbe.Ungem un vas cu unt ,punem buchetelele de conopida ,peste ele punem branza din loc in loc,apoi bucatile de piept de pui si la urma iaurtul batut cu ou si mararul tocat marunt+sare.Dam la cuptor pt. aproximativ 30-40 minute la foc potrivit.Pofta buna ! ....aceasta e o varianta mai Light ,dar pt. cine doreste poate inlocui iaurtul cu smantana si branza cu cascavalul,iar pieptul de pui cu kaizer,sau orice altceva doriti

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Gem de zmeura (fara samburi)

Gem de zmeura (fara samburi)
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj