Latte macchiato cu ciocolata si frisca e ste o cafea cu trei straturi; o bautura spectaculoasa si aromata, perfecta pentru dimineti lente sau rasfat de dupa-amiaza.
Incepe prin a incalzi laptele, apoi il spumezi cu un milk frother sau il bati cu un tel pana devine aerat. Intr-un pahar inalt si transparent, pune la baza siropul de ciocolata.Toarna cu grija laptele cald, mentinand spuma in partea de sus. Apoi, toarna usor shotul de espresso peste lapte – cel mai bine este sa folosesti o lingura la suprafata laptelui, astfel incat espresso-ul sa se aseze frumos intre straturi. Deasupra adauga un strat generos de frisca si decoreaza cu ciocolata rasa, o boaba de cafea si frunze de menta.
Un desert pe cat de simplu, pe atat de bun! :X
Desert cu piscoturi si fructe de padureDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute