Squash

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 squash
  • 2-3 catei usturoi
  • patrunjel (proaspat sau uscat)
  • busuioc (proaspat sau uscat)
  • sare
  • piper
  • alte condimente dupa gust
  • ulei

Mod de preparare

Se spala si se curata squas-ul de coaja. Se taie cubulete mici si se pune in tigaia care va merge la cuptor. Se storcoseste usturoiul deasupra, se pun toate condimentele si se stropeste cu ulei.

Se amesteca tot si se pune la cuptor la foc mic. Se lasa sa se coaca 2 ore. Intre timp se amesteca din cand in cand si se adauga foarte putin apa cat sa nu se prinda de fund.

Se serveste ca si garnitura.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...