Sparanghel la Cuptor-(roasted Asparagus)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 kg sparanghel
  • - 2-3 linguri ulei de masline
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Se taie partea lemnoasa de la sparanghel, cam 2 cm, se amesteca cu ulei, sare, piper si se pun intr-o tava la cuptor, la 400F (204C) pentru 15-20 minute. Eu i-am tinut 25 de minute.

Este o garnitura ideala pentru carne, sau peste!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.