Spalam rosiile, le taiem cam un sfert (unde este codita), le golim de seminte si le saram putin. Tocam marunt usturoiul si patrunjelul, il amestecam cu pesmetul, branza rasa si putina sare. Umplem rosiile cu pesmetul preparat, le punem intr-o tava, le stropim cu ulei de masline deasupra. Le bagam in cuptorul incalzit, la circa 220 grade C, timp 20-30 minute, pana cand devin aurii deasupra.
Se servesc caldute sau reci. Sunt foarte bune si a doua zi, conservate in frigider.
Se servesc caldute sau reci. Sunt foarte bune si a doua zi, conservate in frigider.
Sunt considerate garnitura dar se pot manca si ca fel unic.
Nota:
Se pot face la fel si dovleceii, vinetele (taiate in doua daca nu sunt prea groase ), ceapa, ardeii grasi, tulpina de telina verde. . dar putin oparite in apa cu sare sau inabusite putin in cuptor.
Dovleceii, vinetele, ceapa, se scobesc putin si cu miezul lor, amestecam pesmetul + ingredientele de mai sus, dupa care le umplem si le dam la cuptor sa se gratineze.
Pot sa spun ca sunt cele mai reusite coaste de miel pe care le-am preparat pana acum si asta datorita aparatului de marinat...
Coaste de miel cu mustar si miere, preparate cu ajutorul aparatului de marinat FoodSaverO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata