Curatati cartofii de coaja si taiati-i in bucatele potrivite.
Turnati apa rece cat sa-i acopere si lasati 1 ora in asteptare.
Scurgeti si puneti la foc in alta apa rece, adaugati sare si fierbeti pana se inmoaie.
Scurgeti si pasati cat sunt fierbinti.
Repuneti pe foc mic, impreuna cu laptele, smantana si untul, amestecand continuu pana ce piureul este bine incins, toate ingredientele sunt omogenizate si devin o crema spumoasa.
Potriviti de sare, luati de pe foc si inglobati ceapa verde / prazul (doar in ultimul moment inainte de servire).
Serviti imediat, cat este cald, ca garnitura.
Am vazut aceasta prajitura la cateva fete pe Bucataras si am si pregatit-o. Pot sa va spun ca este nemaipomenita. O prajitura...
Prajitura frageda cu mere, de postMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti