Piure de Cartofi cu Morcovi si Varza

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 g cartofi
  • -2 morcovi tineri
  • -2 fire ceapa verde
  • -1/2 varza mica alba
  • -70 g unt
  • -sare
  • -piper
  • -nucsoara, dupa gust, optional

Mod de preparare

Puneti la fiert in apa sarata, cartofii si morcovii curatati si taiati cubulete, pentru aproximativ 20 min. Scurgeti.

Pasati legumele fierte, amestecati-le cu unt si condimentati cu sare, piper si nucsoara (optional), dupa gust.

Inglobati varza si ceapa verde, tocate marunt.

Serviti cald ca garnitura.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa