Puneti la fiert, in lapte sarat (sau ½ lapte + ½ apa ori apa) si 2 linguri de ulei, cartofii curatati si taiati cubulete, la foc mediu, pentru aproximativ 20-30 min, pana cand se pot sfarama cu furculita. Ca sa capete un gust foarte bun, fierbeti cartofii in lapte!
Scurgeti, dar pastrati din lichid; adaugati untul bucatele si zdrobiti cartofii folosind pasatorul manual.
Puneti treptat din laptele cald oprit si / sau smantana, omogenizati de fiecare data, pana obtineti consistenta dorita.
Condimentati cu sare, dupa gust, adaugati otetul de mere bio si bateti bine amestecul pana devine spumos.
Serviti cat este cald, ca garnitura.
Ideal ar fi sa il serviti imediat dupa preparare deoarece reancalzit nu mai este la fel de bun.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.