Omleta Delicioasa (II)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua (pentru 3 persoane)
  • sare
  • cascaval
  • salam (picant, putin picant, dulce) sau parizer (cu fistic sau fara fistic, depinde de gustul fiecaruia)
  • ulei

Mod de preparare

Se bat ouale (depinde de cate persoane sunt, de obicei eu pun 2 oua de fiecare) intr-un castron si se adauga putina sare, dupa gustul fiecaruia.

Se taie marunt salamul (dulce, picant, putin picant) sau parizerul (dupa placul fiecaruia).
Intr - o tigare se ajunge un strop de ulei, se adauga salamul sau parizerul taiat marunt si se lasa cateva minute la prajit.

Dupa se adauga ouala batute si cascavalul taiat cubulete sau felii (depinde de gustul fiecaruia).

Se serveste calda omleta!

Pofta Buna!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...