Naut cu spanac

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o cutie de naut fiert scurs de zeama si spalat
  • - un pachetel de 200 gr spanac curatat, spalat ( sau congelat )
  • - 1 lingura de ulei
  • - 1 ardei iute mic si rau
  • - daca vreti 1 catel de usturoi intreg care se caleste in ulei cit sa lase aroma apoi se arunca

Mod de preparare

spanacul ( dc e congelat se pune asa ) se pune in tigaie cu uleiul ( si cu usturoiul daca ati ales sa il folositi) , cind s-a inmuiat putin am adaugat nautul ...se amesteca cca 2 minute .. si se adauga ardeiul iute ... apoi un alt minut si garnitura este gata ...
se poate servi si ca salata , sau aperitiv dar cel mai bine garnitura linga o bucata de friptura la cuptor

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.