Morcovi Pai

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg morcovi
  • 1 lingurita zahar
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 2 linguri rozmarin proaspat taiat marunt sau 1 lingurita uscat
  • piper

Mod de preparare

Ai stiut ca poti manca o versiune sanatoasa a cartofilor pai?

Taie morcovii exact cum tai cartofii pai. Amesteca intr-un bol toate ingredientele. Da la cuptor intr-o tava non-stick si coace 20 minute. Lasa-le mai mult daca ii vrei mai crocanti.

Se servesc calzi.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...