Kimchi

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza mica
  • 1 ridiche alba
  • 1 morcov mare
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1-2 cm de ghimbir
  • sare de mare
  • pasta de ardei iute (Piros Arany)
  • boia de ardei iute (am folosit pimiento)

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie in bucati de marimea unei imbucaturi.

Se pun toate legumele intr-un bol si se presara cu sare.

Se acopera bolul si se lasa peste noapte. Legumele vor deveni mai moi.

a doua zi se taie ceapa verde in rondele, se piseaza usturoiul si se adauga la legume.

Se pune pasta de ardei iute si boiaua peste si se amesteca bine.

Se da ghimbirul pe razatoare si se adauga.

Se pune intr-un borcan, se inchide capacul si se lasa la temperatura camerei peste zi ca sa fermenteze putin.

Se pastreaza la frigider.
Se serveste pe langa felul doi, la fel cum se mananca la noi muraturile.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.