Caliti in putin ulei ambele feluri de varza impreuna cu ½ din cantitatea de stafidele, doar pana ce se inmoaie. Dati deoparte si lasati la racit.
Intre timp pregatiti marinada amestecand foarte bine otetul balsamic cu sarea si zaharul pana ce acestea sunt topite, apoi omogenizati cu uleiul de masline si chimenul.
Turnati peste compozitia cu varza, adaugati si restul de stafide, amestecati si dati la frigider ca sa se marineze pentru cel putin 2 ore.
Serviti simpla.
Cand nu este in post serviti garnitura langa orice fel de preparate din carne.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.