Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete cam de 1, 5cm si se spala din nou ca sa se indeparteze excesul de amidon. Intr-o tigaie adanca tip wok, se incinge uleiul si se adauga cartofii. Se presara praful de vegeta (delikat), cimbrul, piperul si daca doriti busuioc, oregano etc.
Cartofii se amesteca din cand in cand cu o paleta de lemn casa se faca toti, nu numai cei de dedesubt.
Cand sunt patrunsi toti si incep sa se rumeneasca usor (atentie, cartofii trebuie sa fie mai mult inabusiti decat prajiti), se adauga usturoiul curatat si tocat marunt cu cutitul si verdeata aleasa, spalata si tocata marunt. Se opreste focul si se scot cartofii intr-o sita ca sa se scurga uleiul in exces, apoi se pun intr-un castron si se acopera pana la servire.
Se servesc ca garnitura la orice fel de friptura. Pofta buna!
Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti