Se pune de cu seara, in apa rece, nautul ales.
A doua zi se spala din nou, se pune la fiert in apa usor sarata, pentru 30-45 min sau pana nautul este moale.
Se scurge si se lasa la racit.
Daca ati uitat sa-l puneti la inmuiat de cu seara, tineti-l 2-3 ore in apa calduta.
Pasati nautul fiert, folosind o sita deasa sau treceti-l de 2-3 ori prin masina de tocat.
Puneti-l intr-o oala, adaugati 300 ml apa calda cu sare, rozmarinul si usturoiul maruntit si lasati piureul la foc mediu 5-6 min, pana devine mai consistent, amestecand.
Serviti-o calda langa fripturi, chiftele, snitele, etc, fiind o garnitura gustoasa, hranitoare si sanatoasa.
Eu am servit-o cu costita crocanta.
Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti