Crema de Ciuperci cu Branza Feta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • branza feta
  • usturoi
  • patrunjel
  • telina frunze
  • sare
  • ceapa
  • ciuperci de oricare

Mod de preparare

Calim 2-3 cepe dupa ce am taiat-o fideluta punem apoi cipercile cel putin 1/2kg calim 10 min si le punem intr-un vas adaugam 2-3 legaturi de patrunjel sau dupa gust telina marar etc.

Punem o capatina de usturoi sau fara, punem 200 gr brinza feta sau pate de ficat, se pune mixerul in functiune pina se face o pasta. Daca este prea tare se pune si uleiul in care am calit ceapa cu ciupercile
Se fac tartine sau se serveste ca garnitura la friptura de orice fel

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...