Fierbem cartofii in coaja. Dupa ce sunt fierti, ii scurgem si ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Zdrobim cartoful unul cate unul utilizand ustensila de facut pireu. Ii ungem cu ulei, condimentam.
Punem tava la cuptorul preincalzit cca 25 de minute.
Cu 5 minute inainte sa fie gata punem cate un cub de unt si unul de cascaval pe fiecare cartof.
Cartofii sunt gata cand sunt rumeni.
Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti