Se curata, se spala si se lasa la scurs ciupercile.
Eu am lasat ciupercile intregi, cu codite cu tot, sunt mai aspectuoase in farfurie.
Intr-o tigaie, incingem cateva linguri de ulei, in care topim untul. Adaugam ciupercile, condimentam cu sare si piper, acoperim tigaia cu un capac si lasam la foc potrivit, pana cand ciupercile incep sa-si lase apa. Indepartam capacul, adaugam usturoiul zdrobit si lasam pe foc pana cand sosul scade.
Asezonam cu patrunjel verde si va invit la masa!
Un pranz delicios, preparat cu paste romanesti Hutton.
Spaghete bolognese- reteta videoEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj