Cartofi Crocanti cu Pesmet si Cascaval

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 kg cartofi, potriviti ca marime
  • -4 linguri pesmet
  • -1 lingurita sare
  • -2 maini cu cascaval ras
  • -ulei de masline

Mod de preparare

Taiati in sferturi cartofii curatati de coaja.

Dati-i in 2- 3 clocote intr-un vas cu apa sarata. Scurgeti.

Amestecati cu sare si pesmet pe toate fetele.

Puneti-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt si stropiti-i cu putin ulei.

Dati la cuptorul pentru 20- 30 min sau pana sunt facuti si prind deasupra o crusta frumoasa, aurie.

Spre sfarsit, presarati peste cartofi cascavalul ras si repuneti in cuptor pana ce cascavalul incepe sa se topeasca.

Serviti-i cat sunt calzi, cel mai bine alaturi de carne si salata de sezon sau muratura preferata.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete fragede, cu gem de visine si caise

Stiţi cum este când ai vrea ceva bun, dar, în acelaşi timp, nu prea ai chef să te complici? Cam aşa a fost...

Desert cornulete fragede, cu gem de visine si caise
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj