Taiati in sferturi cartofii curatati de coaja.
Dati-i in 2- 3 clocote intr-un vas cu apa sarata. Scurgeti.
Amestecati cu sare si pesmet pe toate fetele.
Puneti-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt si stropiti-i cu putin ulei.
Dati la cuptorul pentru 20- 30 min sau pana sunt facuti si prind deasupra o crusta frumoasa, aurie.
Spre sfarsit, presarati peste cartofi cascavalul ras si repuneti in cuptor pana ce cascavalul incepe sa se topeasca.
Serviti-i cat sunt calzi, cel mai bine alaturi de carne si salata de sezon sau muratura preferata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.