Cartofi Crocanti cu Pesmet si Cascaval

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 kg cartofi, potriviti ca marime
  • -4 linguri pesmet
  • -1 lingurita sare
  • -2 maini cu cascaval ras
  • -ulei de masline

Mod de preparare

Taiati in sferturi cartofii curatati de coaja.

Dati-i in 2- 3 clocote intr-un vas cu apa sarata. Scurgeti.

Amestecati cu sare si pesmet pe toate fetele.

Puneti-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt si stropiti-i cu putin ulei.

Dati la cuptorul pentru 20- 30 min sau pana sunt facuti si prind deasupra o crusta frumoasa, aurie.

Spre sfarsit, presarati peste cartofi cascavalul ras si repuneti in cuptor pana ce cascavalul incepe sa se topeasca.

Serviti-i cat sunt calzi, cel mai bine alaturi de carne si salata de sezon sau muratura preferata.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Ole

Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...

Prajitura Ole
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti