Cartofi A la Aryana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 baton branza topita
  • 200 gr sunca presata
  • 1 borcan mic de smantana
  • patrujel sau marar ( dupa preferinte )
  • piper alb
  • sare
  • ulei de masline
  • cascaval sau branza ( dupa preferinte )

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie cubulete si se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei de masline.
Intr-un bol amestecam batonul de branza topita cu smantana, omogenizam si punem in tava peste cartofi.
Sunca presata o taiem fasiute si o punem peste cartofiori in tava.
Deasupra radem putin cascaval sau branza (dupa preferinte);
Condimentam putin cu sare si piper dupa gust.
Se da la cuptor cca 15 minute.
Cand scoatem tava presaram verdeata.

Se poate servi ca o garnitura pentru puple de pui la cuptor, snitzele sau ca atare.
Este o mancare foarte usor de preparat, consistenta si delicioasa.
Sper sa va placa reteta mea.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...