Cartofi A la Aryana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 baton branza topita
  • 200 gr sunca presata
  • 1 borcan mic de smantana
  • patrujel sau marar ( dupa preferinte )
  • piper alb
  • sare
  • ulei de masline
  • cascaval sau branza ( dupa preferinte )

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie cubulete si se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei de masline.
Intr-un bol amestecam batonul de branza topita cu smantana, omogenizam si punem in tava peste cartofi.
Sunca presata o taiem fasiute si o punem peste cartofiori in tava.
Deasupra radem putin cascaval sau branza (dupa preferinte);
Condimentam putin cu sare si piper dupa gust.
Se da la cuptor cca 15 minute.
Cand scoatem tava presaram verdeata.

Se poate servi ca o garnitura pentru puple de pui la cuptor, snitzele sau ca atare.
Este o mancare foarte usor de preparat, consistenta si delicioasa.
Sper sa va placa reteta mea.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.