Batata Bi Kezbera

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 1/2 capatana de usturoi
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • coriandru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii ii curatam de coaja, ii spalam si ii taiem cuburi de marime potrivita.

Punem o tigaie cu ulei la foc, iar cand uleiul e bine incins punem cartofii la prajit. Presaram sare dupa gust.

Curatam usturoiul de coaja, il pisam si il amestecam cu patrunjelul tocat fin, coriandru, sare si piper dupa gust.

Cand cartofii s-au prajit ii scoatem intr-un vas si ii amestecam bine cu sosul de usturoi diluat cu putina apa.

Se servesc calzi.
Se serveste mai ales cu mamaligutza fierbinte;)

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.