Rulada de porc cu salam uscat

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc (1kg)
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 lingura de condimente
  • 4 frunze de stevie
  • 10 gr. piper macinat
  • 10 masline vrezi fara samburi
  • 10 masline negre fara samburi
  • o lingurita de tarhon
  • 100 ml. ulei
  • 1 baton salam uscat (400gr)
  • 1 ardei gras rosu

Mod de preparare

Se spala muschiuletul, se lasa la scurs si se taie sub forma de foaie cat mai subtire; peste foaie, vom presara condimente, adaugam ceapa verde tocata marunt, stevia tocata marunt, ardeiul tocat marunt, maslinele taiate feliute si salamul se asaza pe mijlocul foii, apoi rulam foaia si o legam cu ata. Intr-o tava, punem ulei, presaram un pic de condimente, un pic de tarhon si un pic de piper si asezam in tava rulada, peste rulada vom presara maggi secretul gustului, piper macinat, tarhon si un pic de compozitie cu care am umplut rulada, o stropim cu ulei si acoperim rulada cu folie de aluminiu, o dam la cuptor la foc potrivit, circa o ora. Se serveste foarte bine cu salata de sfecla rosie. Pofta buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.