Rulada de porc cu salam uscat

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc (1kg)
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 lingura de condimente
  • 4 frunze de stevie
  • 10 gr. piper macinat
  • 10 masline vrezi fara samburi
  • 10 masline negre fara samburi
  • o lingurita de tarhon
  • 100 ml. ulei
  • 1 baton salam uscat (400gr)
  • 1 ardei gras rosu

Mod de preparare

Se spala muschiuletul, se lasa la scurs si se taie sub forma de foaie cat mai subtire; peste foaie, vom presara condimente, adaugam ceapa verde tocata marunt, stevia tocata marunt, ardeiul tocat marunt, maslinele taiate feliute si salamul se asaza pe mijlocul foii, apoi rulam foaia si o legam cu ata. Intr-o tava, punem ulei, presaram un pic de condimente, un pic de tarhon si un pic de piper si asezam in tava rulada, peste rulada vom presara maggi secretul gustului, piper macinat, tarhon si un pic de compozitie cu care am umplut rulada, o stropim cu ulei si acoperim rulada cu folie de aluminiu, o dam la cuptor la foc potrivit, circa o ora. Se serveste foarte bine cu salata de sfecla rosie. Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...