Spalam pulpele, le saram, le piperam, le punem intr-o tava si le dam la cuptorul preincalzit la 200 g pana se rumenesc frumos. Dupa aproximativ 20 de minute le intoarcem pe partea cealalta.Intre timp punem orezul la fiert in 900 ml apa cu sare in care adaugam cubuletele de supa de pasare.Spalam merele si le tocam cubulete. Tocam si rubarba cubulete si ceapa marunt.Punem ceapa la calit in putin ulei de rapita, iar dupa ce se inmoaie adaugam rubarba. Lasam cateva minute apoi adaugam merele si eventual putina apa.Dupa ce s-au inmuiat si merele adaugam ghimbirul ras si mai lasam sa fiarba circa 10 minute amestecand continuu.Adaugam 2 linguri de miere, amestecam pana se topeste si punem 2 linguri de otet balsamic.Asteptam sa se racoreasca un pic si servim. Pofta buna!
Demult am vrut sa-l fac, saptamana aceasta am avut si ocazia potrivita! E un tort racoros, ca o inghetata, s-a topit practic...
Tort diplomat cu zmeura si ananasMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti