Pulpe de rata cu orez si sos de mere

Portii
3
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 pulpe de rata, 300 g orez, 3 mere,250 g rubarba, 2 cepe rosii, 10 g ghimbir ras, 2 linguri miere, 2 linguri otet balsamic, sare, piper,3-4 cubulete congelate stock de supa de pasare, ulei de rapita

Mod de preparare

Spalam pulpele, le saram, le piperam, le punem intr-o tava si le dam la cuptorul preincalzit la 200 g pana se rumenesc frumos. Dupa aproximativ 20 de minute le intoarcem pe partea cealalta.Intre timp punem orezul la fiert in 900 ml apa cu sare in care adaugam cubuletele de supa de pasare.Spalam merele si le tocam cubulete. Tocam si rubarba cubulete si ceapa marunt.Punem ceapa la calit in putin ulei de rapita, iar dupa ce se inmoaie adaugam rubarba. Lasam cateva minute apoi adaugam merele si eventual putina apa.Dupa ce s-au inmuiat si merele adaugam ghimbirul ras si mai lasam sa fiarba circa 10 minute amestecand continuu.Adaugam 2 linguri de miere, amestecam pana se topeste si punem 2 linguri de otet balsamic.Asteptam sa se racoreasca un pic si servim. Pofta buna!

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Tort diplomat cu zmeura si ananas

Demult am vrut sa-l fac, saptamana aceasta am avut si ocazia potrivita! E un tort racoros, ca o inghetata, s-a topit practic...

Tort diplomat cu zmeura si ananas
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti