Se pun la prajit pulpele taiate pe jumatate si fara piele in uleiul de masline. Cand sunt prajite se scot.
Se taie ceapa pestisor si se pune la calit in uleiul in care s-a prajit carnea. Cand s-a rumenit se pune si usuroiul curatat si taiat felii. Dupa ce se caleste si acesta, se adauga carnea, vinul si restul ingredientelor (oregano si foile de dafin) si putina apa. Se acopera cu un capac si se lasa circa 15 minute, dupa care se ia capacul si se mai lasa 5 - 10 minute, pana vinul cu ceapa si cu usturoiul devin ca un sos.
Aveti grija sa nu se arda sau sa se rumeasca prea rau usturoiul si ceapa.
Se poate servi cu cartofi natur sau piure de cartofi. Va doresc pofta buna si sper ca o sa va placa.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.