Incalziti un pic uleiul intr-o tigaie. Prajiti fripturile de strut de doua ori pe fiecare parte, nu mai mult de 4 min pe fiecare parte. Scoateti carnea si lasati tigaia calda, turnati apoi vinul, sucul de portocala, coaja de portocala, frunzele de coriandru si dulceata de coacaze. Fierbeti pana cand sosul devine consistent. Se adauga sare si piper dupa gust.
La friptura se adauga sosul preparat, se orneaza cu frunze de coriandru si se serveste cu garnitura de piuree de legume.
Sugestie de garnitura Piure de legume
2 cartofi
2 morcovi
2 bucati de pastarnac
25 g unt
2 linguri de smantana
Se fierb cartofii, morcovii si pastarnacul dupa care se paseaza, adaugand untul. La sfarsit se adauga smantana si se omogenizaza.
Pofta Buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.