Pentru inceput, am tăiat dovleceii cubulete marunte, apoi, folosind blender-ul vertical, am făcut un piure. Am adăugat miere, unt de arahide și am încorporat cu mixerul. Am adăugat cacao, bicarbonat, ciocolată și am omogenizat.
Am pregătit tava cu hârtie de copt, am turnat compoziția, și am copt prăjitura la foc mediu, aproximativ 35 de minute. Am folosit testul scobitorii pentru a vedea când este gata.
Prăjitura este foarte ușoară și suculentă datorită dovleceilor, consumată rece este un adevărat răsfăț sănătos.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.