Umplutura de Mere Calite

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1- 1 1/2 kg mere curatate
  • -200- 300 g zahar sau dupa gust
  • -25-50 g unt
  • -1 lingura scortisoara pudra

Mod de preparare

Radeti merele curatate pe razatoarea mare si stoarceti-le de zeama.

Puneti-le intr-un vas, impreuna cu unt, zahar, pe foc mediu si lasati-le pana se inmoaie si scade zeama, amestecand continuu.

Lasati la racit.

Inglobati scortisoara pudra, omogenizand bine. Folositi ca umplutura.

Poate fi rulata sau pusa intre foi de aluat.

Exista mai multe moduri de a pregati umplutura de mere. Una dintre ele este aceasta - umplutura de mere, cu mere calite.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.