Turta Dulce

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 gr faina
  • 250 gr zahar
  • 1 pahar si jumatate apa
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 1 cescuta de ulei
  • 1 lingurita bicarbonat
  • un varf lingurita de scortisoara
  • 1 pahar nuci macinate
  • 1 lingurita coaja de portocala
  • sare

Mod de preparare

Caramelizam 150 gr zahar intr-o craticioara, stingem cu apa, lasam sa fiarba si adaugam restul de zahar.

Dupa ce s-a topit zaharul stingi focul si lasam la racit.
Intr-un castron punem faina, dupa siropul care s-a racit, restul ingredientelor. Amestecam totul bine pana se omogenizeaza. , punem totul intr-o tava tapetata si dam la copt pt circa 20 minute.

Dupa ce am scos din cuptor le-am dat forma de inimioara si le-am pudrat.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.