Tort Jello cu Struguri

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 130 g (o cutie) budinca de vanilie
  • vanilina (optional)
  • 350-400 g struguri aromati
  • 500 ml apa fierbinte
  • 1 plic gelatina
  • 4 linguri sos de mere (optional)
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 450 g smantana
  • 400 g marshmellows

Mod de preparare

Smantana se amesteca cu marshmellows si se pune deoparte pentru 10 ore. Se mai amesteca din cand in cand in ea.

Se fierbe budinca de vanilie cu apa, dupa ce s-a ingrosat, se adauga gelatina, sosul de mere, sucul de lamaie si se mai pune pe foc pentru 1 minut. Se ia din nou de pe foc, se adauga boabele de struguri, se amesteca bine si se toarna in forma. Se pune la frigider pana la inchegare.

Pentru a se putea scoate usor din forma se cufunda forma in apa fierbinte si apoi se rastoarna pe un platou. Se decoreaza de jur imprejur cu crema de smantana.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.