Tort Jello cu Struguri

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 130 g (o cutie) budinca de vanilie
  • vanilina (optional)
  • 350-400 g struguri aromati
  • 500 ml apa fierbinte
  • 1 plic gelatina
  • 4 linguri sos de mere (optional)
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 450 g smantana
  • 400 g marshmellows

Mod de preparare

Smantana se amesteca cu marshmellows si se pune deoparte pentru 10 ore. Se mai amesteca din cand in cand in ea.

Se fierbe budinca de vanilie cu apa, dupa ce s-a ingrosat, se adauga gelatina, sosul de mere, sucul de lamaie si se mai pune pe foc pentru 1 minut. Se ia din nou de pe foc, se adauga boabele de struguri, se amesteca bine si se toarna in forma. Se pune la frigider pana la inchegare.

Pentru a se putea scoate usor din forma se cufunda forma in apa fierbinte si apoi se rastoarna pe un platou. Se decoreaza de jur imprejur cu crema de smantana.

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si glazura de ciocolata

Pasca delicioasa fara aluat cu glazura si decoratiuni de ciocolata, va invit la un minunat desert pascal! Bunatati de Paste

Desert pasca cu branza si glazura de ciocolata
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.