Tort Improvizatie

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piscoturi de sampanie
  • sirop caramel
  • crema pasticiera
  • ciocolata
  • stafide
  • Pt crema:
  • 4 galbenusuri
  • un pic sare
  • 50 gr unt sau margarina
  • 100 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 500 ml lapte

Mod de preparare

Am facut din piscoturi de sampanie, sirop caramel si crema pasticiera un tort, iar deasupra ciocolata si stafide, foarte rapid.

Crema pasticiera:
se amesteca galbenusurile cu laptele, sarea, zaharul si faina intr-un vas, se pune pe fac amestecandu-se continu pana se ingroasa.

Cand s-a ingrosat se da de pe foc si se adauga 50 gr unt sau margarina si se amesteca din cand in cand sa nu faca crusta pana se raceste.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...