Tort Diplomat fara aluat

Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 4 pachetele gelatina de 10 gr Dr Oetker
  • - 1 cutie compot ananas
  • - 1 cutie cokteli de fructe
  • - 1 portocala
  • - 3 oua
  • - 250 gr zahar
  • - 1/2 kg frisca HULALA

Mod de preparare

Se pune gelatina la inmuiat cu zeama de la compot si coktail si se lasa sa se intareasca (daca e pusa langa o sursa de caldura se intareste in max 3 ore) Gelatina, galbenusurile si zaharul se pun la foc mic pana se face ca o ciulama. Albusurile se bat spuma cu putina sare. Separat se bate frisca iar jumatate de cantitate se opreste pentrut ornat. Cealalta jumatate se amesteca cu albusurile spuma si cu gelatina calduta (atentie, gelatina sa fie calduta pentru ca altfel nu se va omogeniza). Peste aceasta compozitie se adauga portocala taiata cubulete ananasul din compot si fructele din coktail. Compozitia rezultata se rastoarna intr-o cratita de 3 kg (de preferat sa fie un castron din plastic ca se desprinde mai usor dupa intarire!)
Se lasa la frigider pana se intareste, apoi se rastoarna pe platou si se orneaza cu frisca ramasa si fructe: portocale, kiwi, ananas, capsuni, piersici, etc.

Pofta buna!


Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Bulion aromat cu ardei

Au fost rosii destule in gradina anul acesta, asa ca am facut si bulion. Au iesit 11 l.

Bulion aromat cu ardei
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti