7 oua, zaharul, si cel vanilat se pun toate la un loc si se bat cu furculita. apoi se adauga laptele.
Intr-o cratita de 3 litri se incing 3 linguri zahar, apoi se adauga compozitia de mai sus. Se baga la cuptor pana se face ca o piftir, apoi se scoate si se lasa la racit.
Intre timp se face un blat de tort din 7 oua. 7 linguri de faina si 7 linguri de zahar, poti pune si 1 pliculet de zahar vanilat. esenta de rom sau vanilie, dupa preferinta. Aceasta compozitie se toarna peste cealalta deja racita si se baga din nou la cuptor pana se coace blatul.
La gata se scoate din cratita, se inoarce astfel incat sa vina blatul dedesupt, crema de zahar ars la mijloc si deasupra frisca.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.