Merele le-am razuit fara sa le decojesc. Am folosit robotelul si in 5 minute erau gata. Le-am stropit cu suc de lamaie sa nu se oxideze si apoi am pus zaharul vanilat si scortisoara. NU SE STORC MERELE DE SUCUL CARE-L LASA...asta e important.
Pregatire:
Am pregatit tava rotunda de 26 cm punand pe fund hartie de copt si apoi am uns-o bine cu ulei. si marginile se dau cu putin ulei.
Cuptorul l-am pus la 200C.
Am construit tortul asa: un strat de praf alb(amestecul de blaturi) cam de un deget si unul de mere(de 2 degete) si tot asa....o sa aveti 3 straturi praf si 3 straturi mere...ultimul va fi de mere.
Se da la cuptor la 200C FIX 30 MINUTE.
L-am scos si dupa ce l-am lasat sa se racoreasca am scos inelul tavii si arata asa
Daca-l faceti in tava dreptunghiulara de 21 X 33 cm se fac doar doua straturi de praf si 2 de mere. Nu faceti straturile mai groase ca nu se vor face ca lumea blaturile.
Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti