Se taie blatul in 3 bucati, se insiropeaza cu zeama de la compoturi si zeama de la 1 lamaie.
Se pun in masina de tocat: portocala si lamaile cu tot cu coaja, rahatul, bananele. In aceata compozitie se pun 200g frisca si se amesteca usor.
Este indicat sa nu se amestece foarte repede deoarece bucatelele de rahat sa ramana intregi. Dupa ce s-a omogenizat se adauga ananasul taiat bucatele (1 cm). Compozitia se pune intre foile blatului si tortul se orneaza cu frisca si fructe
Un tort pentru orice sezon, orice ocazie, foarte gustos si racoritor.
Este un tort care atrage intotdeauna laude.
Ieftin bun rapid (reteta luata de la un hotel de lux)
"retete festive de iarna"
Desert tort cu afine si jeleu de zmeuraEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj