Se amesteca toate foarte bine, intr-un castron, dupa care se rastoarna intr-o tava unsa (tapetata cu hartie si unsa). Se da la cuptor pana o scobitoare introdusa in mijlocul blatului, o scoatem afara curata. Se lasa la racit, se scoate din forma, se spala forma, se puna folie de plastic in ea apoi.
Blatul se taie in doua si se imparte in doua tavi rotunde. Se pun fructele din conserva peste blatul pregatit din timp in tava si din sucul ramas in conserva se face un sirop (suc + 2 linguri zahar+ esenta de rom) care se toarna peste fructe si blat (nu mult ca se va inmuia prea tare).
Intre timp se pune la fiert sucul de ananas cu budincile si gelatina pana se ingroasa. Se lasa la racit si cand este putin caldut se toarna peste blat. Se da la rece cateva ore pana gelatina se intareste, se decoreaza cu frisca vegetala sau doar cu fructe dupa dorinta.
Am taiat o feliuta mica din tort, eram curioasa sa vad cum este in sectiune.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.