Se tapeteaza o forma de tort si se incinge cuptorul la 190 de grade.
Blatul:
Albusurile se bat spuma cu zaharul se adauga faina cu nucile, se pune totul in forma de tort, se tine 14 minute la cuptor. Se lasa la racit.
Crema:
Ciocolata se topeste la foc mic in bainmarin, gelatina se pune in apa rece. 160 ml de smintina se amesteca cu laptele, zaharul, galbenusurile si gelatina, se pun pe foc mic amestecindu-se incontinuu pina se obtine o consistenta cremoasa, se adauga lichiorul, se lasa la racit. Restul de smintina se bate frisca si se amesteca cu crema racita. Se toarna peste blatul de tort si se lasa cel putin 12 ore la frigider. Se pudreaza cu cacao.
Dragii mei, tututror ne place carnea de pui si o consumam foarte des, gatita in diferite feluri si cu diferite garnituri....
Pulpe de pui la cuptor cu iaurt (reteta video)• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.