Tort cu Ananas

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat:
  • 5 oua
  • o cana de zahar
  • o cana de faina
  • pt umplutura:
  • frisca 1kg
  • ananas la cutie

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri si albusurile se bat spuma cu zaharul pana se topeste tot zaharul apoi se bat bine galbenusurile cu un varf e cutit de sare si se amesteca cu albusurile batute cu zaharul apoi se pune faina a ploaie si se amesteca cu compozitia. Se pregateste tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se rastoarna compozitia si se pune la cuptor
Separat taiem ananasu in bucatele. Apoi preparam 1 kg de frisca.

Facem un sirop cu apa, zahar si coaja de portocala toate fierte si lasate sa se raceasca.

Taiem blatu in doua parti, punem prima parte pe fafurie si o insiropam bine apoi punem frisca si ananasul taiat bucatele, punem cealalta parte de blat si insiropam si punem iar frisca
Ornam la placere

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Cannelloni cu carne si cascaval

Cannelloni cu carne si cascaval
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.